dilluns, 12 d’octubre del 2015

Avui és la festa dels nostàlgics

Penso que amb bon criteri ni C's ni el PSC no han volgut participar a la manifestació de la plaça Catalunya de Barcelona, perquè avui no es celebrava la unitat d'Espanya, sinó que era, com cada any, una festa dels nostàlgics, aquells que voldrien que Franco continués manant a Espanya.
Si les manifestacions successives de l'Onze de setembre han tingut els seus més i menys entre el dret a decidir i la independència, com a lemes, la manifestació del 12 d'octubre, a Barcelona, sempre ha glorificat el passat feixista de l'Espanya del dictador, a càrrec d'un grapat de nostàlgics que la transició ha estat incapaç d'educar en democràcia. És la quota de predemocràtics que tenim, sense comptar els que s'amaguen dins del PP i també a C's.
Albiol, però ha estat fidel als seus principis i ha acudit a la plaça de Catalunya per fer-se notar i recordar tothom que, encara que vagin perdent suport electoral, continuen pensant en els seus antecessors feixistes que varen fer costat al dictador, i que Rajoy ha sabut mantenir en càrrecs tan importants com al front del ministeri d'Interior.