dilluns, 15 d’octubre del 2012

Els nostres candidats independentistes

Aquest cap de setmana s'han tancat les llistes i l'emissora de ràdio municipal ens informa dels arenyencs que hi figuren, amb opcions o sense. El partit majoritari i que té possibilitats d'obtenir majoria absoluta, CIU, incorpora per tercera vegada consecutiva un arenyenc d'alta volada, en Benet Maimí, que va renunciar a presentar-se per alcalde, per dedicar-se al partit, UDC, i al Parlament.
La CUP sembla ser que no ha escollit ningú d'Arenys de Mar, però sí que ho ha fet SI, en la persona de Maiol Sanaüja, encara que les opcions d'entrar el Parlament són pràcticament nul·les (mai se sap). D'ERC, PSC, PP o C's no crec que hi hagi cap arenyenc. Independentistes? En Maiol sí, però en Benet? pel càrrec dins d'UDC fa pensar que és de l'òrbita de Duran i no de Vila d'Abadal, però esclar, ahir en Duran i Lleida va acabar el seu parlament amb un "Visca Catalunya lliure!". De fet, però, recordava un dels seus fundadors.
Cada dia que passa se senten més disbarats, i quan hagin passat les eleccions gallega i basca, es concentraran totes les autoritats peperes i no ens deixaran viure. Avui mirava les notícies a TV3, que començaven amb l'acord entre David Cameron i Alex Salmond, en què el primer manifestava no estar d'acord amb la possibilitat que Escòcia s'independitzés, però que acceptava que els escocesos decidissin. A casa nostra, la postura del PP és d'amenaça i menyspreu. Tenen la barra de dir que som massa importants, però no ens tracten bé. Aquesta contradicció és el que ha fet augmentar el nombre d'independentistes. Quan en una casa no hi ets ben rebut, el que procures és marxar-ne el més aviat possible. Això és el que molts catalans volen fer, i s'han fixat en el president per aconseguir sortir-ne. El que passarà, ho veurem més endavant.

2 comentaris:

Oriol Ferran ha dit...

Xavier,
poc equànime...i aquell partit, en el qual vas arribar a anar de candidat a les llistes d'unes municipals llunyanes? I esta integrat al Partit Verd Europeu?... i que diuen que són punt de trobada de federalistes i independentistes en l'objectiu de defensar i aconseguir un referèndum pel Dret a decidir en aquesta legislatura? que té tres lletres i la primera es una vocal?

Oriol

xfebrer ha dit...

Oriol,
Vaig escriure el post a partir de la pàgina web de Ràdio Arenys i només vaig saber veure-hi dos candidats arenyencs. Si n'hi ha més, ho desconec.