dissabte, 18 d’agost del 2012

El fracàs d'Alícia Sánchez-Camacho

M'avanço als esdeveniments i això sempre és perillós perquè en política tot és possible, i allò que avui et diuen que és blanc, demà t'asseguren que sempre ha estat negre. Si el president Artur Mas és coherent i tira endavant amb el Pacte fiscal, la senyora Camacho haurà fracassat com han fracassat tots els líders del PP català que l'han precedit.
El discurs del PP català sempre és el mateix, encara que aparentment agafi formes diverses, estatègies lligades amb les persones del moment o dels temes de moda. Penseu amb la immigració, que la PxC ha provocat que el PP català hagi volgut ser més papista que el Papa, i li ha sortit bé a Badalona, però a pocs llocs més.
El PP català sempre ha anat en contra de la voluntat catalana d'aconseguir que Espanya ens reconegués els nostres drets. És cert que ho han sabut dissimular bé, sobretot la senyora Camacho, però a la llarga es descobreix la veritat i ningú queda enredat.
Ara Sánchez-Camacho volia ser el veritable pont entre el govern de Madrid i el català, i esdevenir l'estrella. Tothom té dret a somiar, però no s'ha adonat que el PP català i la seva gent, mai no podran triomfar en una Catalunya que es mou per aconseguir justícia. Ja no dic la independència. Em quedo només amb la Justícia, que ens ha estat negada, havent hagut de pagar els plats trencats d'una mala gestió política i econòmica espanyola, i un servilisme esclavitzador.
Tot això es complirà si el nostre president es manté ferm i no ens torna a fallar. Si fa marxa enrere valdrà més que ens ho fem mirar, i potser renunciem als nostres drets, per burros. Entretant, polítics de CDC i PSC, es dediquen a jugar a veure qui fitxa a qui, per engrandir la colla. Jo els demanaria que es dediquessin a donar bon exemple, corregint els vicis que persisteixen dins els partits, escombressin cap a fora aquells que no es mereixen representar a ningú, i treballessin junts per aconseguir una Catalunya forta i sobirana. Ja som massa grans per jugar al pati de l'escola.