dijous, 22 de setembre del 2011

Ens ha arribat el fill pròdig

Aquest vespre, sense avís previ, ha tornat a casa el nostre fill pròdig després de gairebé tres mesos lluny per terres espanyoles. La barba més llarga, potser més prim i amb cara de cansat, però satisfet del viatge i aventures viscudes.
Per uns dies recuperarem l'anglès que ja teníem mig oblidat i coneixerem com li ha anat pel nord, amb qui ha compartit viatge, quines experiències ha viscut i com se li presenta el retorn a Londres, que si no recordo malament és dijous vinent. L'experiència del curs passat ha estat positiva i recomanable. Encara no sabem si ho repetirem, però tant de bo que fos amb una persona com en Jack, a qui hem estimat i compartit bons moments.
Ha arribat, però ja té el programa fet per aquest cap de setmana. No es vol perdre els actes de la Mercè. En Jack és una persona que aprofita tots els moments del dia. És independent, però sociable amb tothom. No serà mai una càrrega per a ningú, perquè sap desaparèixer en el moment precís. Col·labora quan se'l necessita i comparteix espai i temps emmotllant-se a l'entorn i persones.
Us deixo que, perquè aviat soparem. Suposo que haurà pogut practicar tot el castellà que no li vam donar a casa. Nosaltres ens vàrem beneficiar del seu anglès.