divendres, 23 de setembre del 2011

Dictadura disfressada de democràcia

No sé si ho he entès bé. Què pretenien els components del Consell d'administració de RTVE? Controlar i decidir la informació que hem de rebre els ciutadans? o era simplement una xafarderia? Em poden dir quines són les funcions d'aquest Consell? no hi podria haver retallades?
A vegades em sembla que tots plegats ens hem tornat ximples. A qui deleguem la responsabilitat de vetllar per l'estat de dret? qui nomena unes persones que no saben què voten? o bé ho sabien i es pensaven que vivien en una república bananera?
Per més que hi dono voltes no veig els resultats positius d'una democràcia representativa. He arribat a la conclusió que ningú em representa. No em sento representat per unes persones que només busquen fer carrera política i es passen l'esperit de servei pel forro. Unes persones que se salten la professionalitat dels treballadors públics i els volen manipular.
Aquests membres del Consell d'administració de RTVE haurien de ser cessats automàticament, per inútils o antidemocràtics, triïn el que vulguin. No pot ser que se'ns exigeixi tan sacrifici i es mantingui una banda d'inútils en nòmina, amb els nostres diners. Els treballadors de l'administració varen patir una retallada del seu sou, i probablement en vindrà una altra. Tot això al marge de la seva capacitat de treball. Paral·lelament hi ha uns personatges que cobren diner públic i són capaços de prendre decisions com les que inicialment ha pres el Consell d'administració de RTVE.
M'és igual de quin partit siguin o representin, però els seus caps de fila els haurien de donar una lliçó democràtica i enviar-los a casa. No sé qui té poder per cessar-los, però seria bo que els mateixos partits representats, els retiressin la confiança, a no ser que subscriguin la seva decisió. Seran capaços de reconèixer l'error i plegar? només el diner fàcil i la cadira els pot retenir en un lloc de responsabilitat que no es mereixen ocupar.