dimarts, 7 de juny del 2011

Pel traspàs els coneixereu

Tenia dubtes sobre el tema a parlar, però em quedo amb el primer que he pensat. Deixeu-me, però que apunti, per a un altre dia, que... el PSC si vol regenerar-se ha de començar per canviar els protagonistes. Avui sortien asseguts un al costat de l'altre, Zaragoza, Montilla, Iceta... si aquests socialistes han de transformar el PSC, ho tenim clar.
Però deixeu-me que us parli del traspàs d'informació que a partir de dissabte tindrà lloc a molts ajuntaments. Els alcaldes i regidors que no s'han tornat a presentar o bé han perdut les eleccions, transferiran tota la informació disponible a les noves regidores i alcaldesses. La feina de govern durant quatre anys no pot perdre`s, sinó que ha de servir de punt de sortida per al nou govern. Ja vindrà el moment de canviar tot allò que es cregui oportú, però seria absurd llençar-ho a la brossa.
Permeteu-me que us digui que he estat molt ingenu en el paràgraf anterior. Semblava la cosa més evident, però resulta que no passa sempre. És més, hi ha equips de govern que no saben perdre i fan mans i mànigues per destruir tota la documentació, perquè els guanyadors es trobin els armaris buits. Aquests polítics, que m'han dit que n'hi ha més del que ens podem imaginar, no es mereixen representar ningú, perquè amb el seu comportament perjudiquen la societat que els va elegir. Caldria denunciar-los i impedir que ocupin càrrecs electes. No és estrany que la gent tingui tan mal concepte dels polítics i aquests fan poc per guanyar-se la simpatia de la ciutadania.
No sé si seria massa demanar els polítics que facin correctament el traspàs, s'empassin l'orgull i actuïn amb responsabilitat. Podria dir que per la manera de traspassar la informació es coneix quina persona és. Per la meva part, penso fer un traspàs total de la informació generada durant aquests quatre anys, i espero que els sigui útil, encara que sigui per actuar de manera diferent.