dissabte, 18 de desembre del 2010

Concert de Nadal


Aquest vespre hem assistit al concert de Nadal que ha tingut lloc a l’església parroquial, amb la intervenció del Cor l’Aixa, la Coral del Remei, el Cor de noies i el cor infantil de l’Escola de Música i la coral els boixets.
L’església estava plena de gom a gom i l’expectació era total. Les famílies esperant veure actuar els seus fills i nets, i els cantaires concentrats per iniciar el concert. Nosaltres també hi teníem la filla que hi cantava i per tant érem part interessada.
Sempre he pensat, i ho he dit en aquest blog, que en Jordi Lluch era un gran músic i un fantàstic director de cors, i avui ho ha tornat a demostrar. A més, podríem dir que ha creat escola, i la Gemma Ruiz n’és una bona deixeble.
El concert ha estat interessant, amb moments brillants on es podia apreciar un bon treball vocal. Com sempre haig de destacar el paper de la coral de noies, que demostra el seu gran nivell, i déu n’hi do el cor infantil. Tots plegats ens han ofert un bonic concert de Nadal, que s’ha acabat amb el bis de l’Adeste Fideles.
Molt bon record a diferència del partit del migdia entre els dos Arenys, a la categoria de cadets, que ha acabat amb un espectacle desgraciat per part de l’entrenador de l’Arenys de Munt, que en un moment determinat m’ha semblat com si es tornés foll. Una reacció molt estranya i que de ben segur li sabrà greu recordar.
L’exemple que ha donat al seus jugadors ha estat lamentable, i jo, si això ho hagués fet l’entrenador del meu fill, m’hauria queixat i demanat responsabilitat. Si a l’edat de cadet no entenem que l’educació està per sobre de qualsevol resultat...
Sortosament el dia s’ha acabat bé, i a més l’Athlètic ha guanyat i també el Barça. Felicitats al Cor L’Aixa i a l’Escola de Música d’Arenys de Mar, i a totes les persones que han intervingut en aquest concert de Nadal. Bones Festes.