dimarts, 22 de juny del 2010

Un nou curs de l’EMA

El concert d'aquesta tarda al Teatre Principal era el darrer del curs. L'Escola de Música d'Arenys de Mar (EMA) ens ha brindat una sèrie de concerts repartits durant quinze dies. El fet que el d'avui tingués lloc al teatre li donava un to més solemne i els nois i noies li tenien un cert respecte. El meu fill ho valorava i, encara que no és persona de posar-se molt nerviós, evidenciava aquest respecte.
La idea del concert l'he trobat un encert. La primera part s'interpretava l'obra més coneguda de Edward Grieg, el Pier Gynt. Cada noi o noia interpretava un moviment i s'intercalava la narració del conte. A la segona part el repertori ha estat més variat, des de tangos, valsos o un menuet. El piano, l'estrella de la vetllada.
S'ha de valorar el treball dels nois i evidentment dels seus professors i professores, i els pares, en situacions com aquestes ens sentim orgullosos de la feina feta i dels resultats dels nostres fills.
Són molts anys d'escola de música i avui tens professores que han estat alumnes en els seus inicis. La Blanca, ara col·lega, n'ha estat mestra i és la que aguanta des del primer dia, allà als baixos dels Seràfics. Felicitats!