dimarts, 30 de març del 2010

Qui la fa la paga

Sembla que el cas Matas és més seriós del que ens crèiem la majoria, i molt més del que dissimulaven des del Partit Popular. Està vist que els partits polítics no poden senyalar ningú, perquè a l'hora menys pensada surt algun col·lega que ho engega tot a rodar.
El PP fa molt temps que va temptant la sort, ara a València, ara a Madrid, les Illes... i amb actituds com aquesta al final s'acaba pagant. Fins fa poc tot feia pensar que els partits grans estaven suficientment protegits com per evitar caure en desgràcia. No sé si la transparència funciona o bé cada vegada ho fem pitjor, el cas és que darrerament hi ha massa casos de corrupció i menys credibilitat.
El magistrat ha dit de Matas que "...ha vingut a burlar-se dels simples mortals". De cop i volta han aparegut un reguitzell d'imputacions que han acabat amb la tinta de les màquines d'escriure. El més fort de tot, i això ho dèiem dinant, és que el PP l'ha abandonat. Imagineu-vos el culpable que el deuen considerar, que no s'atreveixin a defensar la presumpció d'innocència.
No vulguem fer llenya de l'arbre caigut, però sí que aniria bé que ens servís d'exemple per al futur i, per una banda fóssim més exigents, i per l'altra més transparents i sobretot honestos, tenint clar que no ens fiquem en política per aconseguir interessos, sinó per servir, i això comporta més problemes que alegries, però sempre amb el cap ben alt. Veurem en què acaba tot plegat.