dilluns, 15 de març del 2010

Perfil

Eixerit com un pèsol, afable, oportú, emprenedor, engrescador... també individualista, amb sortides de bomber, estrambòtic... i molt difícil de compartir. El personatge és curiós i gens malèvol, que no vol dir bo. A vegades és l’amic que, sense voler-ho, treballa per als enemics.

Ha demostrat bona voluntat, però incapacitat, i fins i tot manca d’interès, però tocava jugar i no es podia dir que no. No és ignorància, però potser sí inconsciència, i això és motiu per descartar-lo de qualsevol projecte.

S’obsessiona i es perd, i jutja a partir de l’acceptació o rebuig del seu projecte. No sap gestionar i abusa de la improvisació i dels seus dots naturals, però ho fa d’una manera festiva, d’innocència gairebé infantil que evita ser amonestat. És el germà petit i mimat a qui se li perdona tot, però que mai aprendrà ni es farà gran.

És persona amb qui compartir la gresca, però més difícil per treballar seriosament; un company de viatge que no oblides fàcilment, però agraeixes que hagi baixat del tren.