dissabte, 7 de febrer del 2009

Un tomb per la vila

Ho hauria de fer més sovint, però com que no ho podem fer tot, a l'hora de prioritzar, les caminades queden en un segon terme. Aquesta tarda, però, hem decidit anar a fer un tomb per la vila, i arribar fins al Maltemps a visitar l'Aurora.
Ens hem enfilat al Pla dels Frares amb la intenció de contemplar el Bareu, i comprovar en quina situació es trobaven les obres. Si fa temps que no hi heu anat, val la pena que us hi acosteu, perquè el canvi és total. Hem pogut observar les obres aturades de l'escola Sinera, que desitgem que es posin en marxa el més aviat possible. La urbanització està força avançada i m'imagino que no passaran gaires dies perquè s'obri la circulació, i els veïns d'aquella zona recuperin la fluïdesa en la seva comunicació amb la resta de la vila.
Des del Maltemps es veu un mar fantàstic. Avui que el dia és clar i l'aire ha netejat l'atmosfera, el camp de visió és màxim i et convida a resseguir l'horitzó des de llevant fins a ponent, gaudint d'un paisatge gairebé idíl·lic.
Compartint la tarda amb l'Aurora i el seu marit, se'ns ha fet fosc i hem de tornar a casa. L'Aurora està prou animada, malgrat la tortura que li ha representat la caiguda i les seves conseqüències; probablement és qüestió de temperament, i l'Aurora és positiva.
Tal com iniciava aquest post, ho hauria de fer més sovint!