dijous, 19 de juliol del 2007

Trobada de veïns

La trobada d'aquesta tarda amb els veïns del Rial sa Clavella, per parlar de les obres de consolidació del mur que separa els dos nivells a partir dels cinc cantons, és una mostra del què ha de ser la normalitat en la gestió pública, davant de qualsevol actuació que afecti els veïns, si pot ser, però, abans que s'iniciïn les obres.
Els veïns han escoltat, suggerit, opinat i discutit diferents temes relacionats amb aquest tram de rial, com són el clavegueram, el mal estat del carrer, el soroll de les motos, la velocitat amb què es circula, els amos dels gossos que es caguen i pixen davant els portals de les cases, els conductors que estacionen els cotxes al mig del carrer i se'n van a comprar a la Riera, les pilones, les rates... i evidentment el propi mur i el tractament que s'hi està fent.
L'alcalde i els regidors d'Urbanisme i de Participació han pres nota de totes les intervencions, i han promès buscar solucions a tots els problemes plantejats. Ha quedat clar que el diàleg ha d'existir i que trobades com la d'avui, es repetiran al llarg del mandat. Aquest és un compromís imprescindible per continuar governant la vila.