divendres, 13 de juliol del 2007

Mostra de Dansa

Des del meu bloc vull felicitar a la Mercè Freixas i a tota la gent de l’Estudi de Dansa Sinera, per l’organització, un any més, de la Mostra de Dansa d’Arenys. No cal dir que faig extensiva aquesta felicitació a totes les escoles participants, a les seves directores i els i les seves ballarines, pel gran nivell que han demostrat tenir.
Una vegada més Arenys de Mar ha demostrat la seva sensibilitat i amor vers la dansa, acudint a la plaça de l’església, que ha quedat totalment plena, i seguint atentament el desenvolupament de l’acte que, tot i la seva durada, ha resultat àgil i amè.
Es fa difícil destacar alguna de les actuacions, perquè totes elles han estat molt ben interpretades, i en tot cas esmentaria algunes de les coreografies que m’han agradat, ja sigui per la qualitat interpretativa, l’edat de les intèrpretes, o la música escollida.
Parlaria, doncs, de la interpretació de Cabaret, a càrrec de tres alumnes d’uns 9 o 10 anys, de l’Escola de Dansa d’Arenys de Mar; de l’originalitat del muntatge La Paloma, de l’Escola de Dansa Ritmes, de Badalona; del muntatge Alegrias, amb música de Miguel Poveda, a càrrec de l’Estudi de dansa Sinera; de Rapsoda, amb música de Queen, a càrrec de l’Escola de Dansa Spin, de Barcelona, i sobretot el darrer muntatge Calentito, amb música de percussió, a càrrec novament de l’Escola de Dansa Ritmes.
Ens ho hem passat molt bé, i al final han rebut el premi dels aplaudiments del públic, i les directores, un ram de flors lliurat per les més menudes de l’Estudi Sinera, i el mateix alcalde d’Arenys, en Ramon Vinyes.