dimarts, 3 de juliol del 2007

Internet crea dependència?

Serà que Internet crea addicció? Podem estar un dia sense connexió Internet? Són preguntes que fa pocs anys no ens hauríem fet, però que ara ja tenen sentit. Aquest vespre, després d’una jornada més llarga de l’habitual, o millor dit, més llarga del que era habitual fins fa unes setmanes, m’he assegut davant l’ordinador, per escriure el meu post del dia. M’he adonat que no tenia connexió a Internet, i ja estava pensant com ho faria per complir amb l’obligació que m’he creat. Han estat uns minuts, però suficients per fer-me canviar el tema del dia i parlar d’aquesta possible addicció.
Us passa a vosaltres? Podeu passar un dia sense connectar-vos a Internet? Tot és començar i llavors ja costa de plegar. La pregunta que vindria ara, seria dels motius de l’addicció. Es tracta de pura xafarderia o bé estem pensant en un gran interès per saber?
No us explicaré els avantatges de l’era Internet, ni dels possibles desavantatges. Només us deixo la pregunta a l’aire, i qui vulgui que hi reflexioni. Falten dos dies per la Festa Major de Vic. Vigatans, Bona Festa de Sant Miquel dels Sants!

1 comentari:

MC ha dit...

sincerament? sí, puc passar un dia i fins i tot dos sense connectar-me a la xarxa... malauradament la feina ens hi obliga a més d'un-a.

ànims amb el bloc.