dimecres, 4 de juliol del 2007

Primer Ple del mandat

Després del Ple de constitució del nou Consistori, el passat 16 de juny, aquesta tarda s’ha celebrat el primer Ple d’aquest mandat, on s’han aprovat les propostes d’Alcaldia sobre la periodicitat de les sessions de Ple, la creació i composició de les Comissions informatives i els representants de la Corporació en els òrgans col·legiats.
No hi ha hagut cap vot en contra, però si abstencions. El grup municipal de Convergència i Unió s’ha abstingut en la votació de la periodicitat dels plens, perquè consideren que l’hora, les 7 de la tarda, no és bona per a la ciutadania. El cas és que el govern va considerar que calia col·laborar en la necessària conciliació de la vida familiar. Per la seva part, el grup municipal del PP s’ha abstingut en les votacions sobre la creació i composició de les comissions informatives, i en la del nomenament dels representants de la corporació als òrgans col·legiats. L’altre grup municipal, el VIA, ha votat afirmativament totes les propostes.
El tercer punt del dia tractava de donar compte de les resolucions de l’alcalde sobre el nomenament de tinents d’alcalde; dels membres de la Junta de Govern; de les delegacions de l’alcalde en els tinents d’alcalde i regidors, i de la constitució dels grups municipals.
El Ple ha durat pràcticament un quart d’hora. Era un Ple de tràmit, en què algun periodista ha arribat just a temps de fer la fotografia de rigor. D’aquí a quinze dies, el Ple ordinari de Juliol.