dimecres, 9 de maig del 2007

A poc més de vint-i-quatre hores

Encara falten poc més de vint-i-quatre hores per fer l’enganxada simbòlica del primer cartell, però el cert és que portem una bona colla de dies, i setmanes, treballant per presentar allò que volem i desitgem per al nostre poble.
Ja sé que no és hora de fer balanç ni treure’n conclusions, tot arribarà, però ja tenim una certa perspectiva com per valorar la feina feta i, sobretot, la manera com l’hem estat fent.
L’experiència és positiva i recomanable també, ja que arribarem al dia 27 de maig, amb un aprenentatge sobre el treball d’equip i la manera de posar en comú les nostres il·lusions, les nostres aspiracions, la nostra capacitat de treball, de diàleg, de consens... Tot això servirà per després de les eleccions, arribem allà on arribem.
Estic satisfet del treball realitzat i de la manera que l’hem anat fent. Estic content perquè amb els meus nous amics, hi he descobert ganes de fer bona feina i de treballar per Arenys, precisament tot allò que acostumem a criticar, de manera generalitzada, als polítics. Sóc conscient, però, que tot això quedarà en entredit si arribat el punt de poder formar govern, no som capaços de gestionar eficaçment i també amb eficiència. Tot això deixarà de sobresortir, si no aconseguim una gestió participativa, pensada amb i per a tots els arenyencs i arenyenques.
Quedaran quinze dies per poder demanar la confiança a la ciutadania, a la compromesa socialment i també a la més passiva, però que viu amb nosaltres i que té els mateixos drets que tothom. Seran quinze dies intensos, de compaginar feina i feina; de trepitjar carrers, places i escales; de donar a conèixer el nostre programa, allò en què creiem i que oferim a la població. Estic convençut que seran quinze dies més de treball en equip, amb rivalitat amb les altres candidatures, però amb respecte i bon saber.