divendres, 4 de maig del 2007

El debat d'aquest vespre

Avui, aquest vespre, hi ha el debat pre-electoral organitzat pel Grup de Debat i Tertúlia d'Arenys de Mar. Un debat que comptarà amb els set candidats a les properes eleccions municipals, set llistes que lluitaran per fer-se lloc al Consistori i, prosseguir amb la política actual, o bé donar un tomb a la manera de governar d'aquests quatre anys. Una decisió que prendran els arenyencs i arenyenques, el dia 27 de maig.

Avui podrem escoltar l'opinió dels alcaldables, sis homes i una dona, sobre els temes que el Grup de Debat i Tertúlia va preparar a la trobada de primers d'abril. Una resposta oberta: sobre la guinda del programa de cada partit, i una resposta obligada, sobre immigració. Després tot un seguit de preguntes i respostes instantànies, en relació de diferents temes d'interès. A l'acabar, si tothom respecte els límits del temps, el públic podrà dirigir preguntes als protagonistes del debat d'avui.

Tot això passarà a la nova sala d'actes de la Biblioteca P. Pare Fidel Fita, d'Arenys de Mar, al carrer Bonaire, 3. Aquest cap de setmana intentaré presentar-vos un resum de com ho hauré viscut.