diumenge, 4 de febrer del 2007

Consell Assessor d'arenys.org

Aquest dissabte es va constituir el Consell Assessor d’arenys.org, on se m’hi va convidar. Us demano que no prejutgeu res abans de que no tingui temps d’explicar-vos-ho. El fet que jo hi fos no vol dir que es tracti d’un Consell de ‘per riure’. De fet jo hi representava a totes aquelles persones que no en tenen idea, però que tot i així insisteixen en moure’s al món de les noves tecnologies. La resta de convidats s’havien guanyat el lloc.

Perquè us en feu una mica la idea, us diré que hi havia un parell de regidors del govern municipal d’Arenys de Munt, un regidor del govern municipal d’Arenys de Mar, i un altre de l’oposició, tècnics i professionals de les noves tecnologies, i un representant del món empresarial, que és un referent en l’ús de les TIC.
En Rafa, a qui voldria tenir de professor, ens va presentar arenys.org des de la cuina. Al final ens va dir que érem les nous del pastís de iogurt. Tinc por que jo no sigui aquella nou que a vegades és una mica amargant, i ho espatlla.
Ens varen demanar que definíssim arenys.org, i van sortir tot un conjunt d’elogis – no n’hi ha per a menys – entre els quals destacaria: un referent de les NNTT; qui fomenta les NNTT a Arenys; qui relaciona les entitats i les persones (teixit associatiu); qui ha realitzat la tasca d’alfabetització en NNTT; qui ha estat capaç d’interelacionar presencialment, a partir de la relació virtual...
Després d’explicar-nos què ha estat arenys.org des dels seus inicis, allà el 1996, ens varen presentar el Pla d’acció per al 2007. Però no tot es va acabar aquí, sinó que el Consell Assessor ja es va posar deures. No sé de què serem (o millor dit seran) capaços d’endegar, però no m’estranyaria gens que d’aquí uns anys es parli d’aquesta reunió com a punt de partida d’un gran projecte dels dos Arenys. Anoteu-vos la data a la vostra agenda.
Avui, aquesta tarda, Arenys visita Barcelona, i ho fa al Teatre Nacional, per assistir a la representació de l’obra de Salvador Espriu, ‘Primera història d’Esther’. Hem omplert tres autobusos, per la qual cosa, i tenint en compte que la representació té lloc a la sala petita, Arenys es farà notar. Demà us ho explicaré.