dijous, 26 de febrer del 2015

La política regressiva del PP no té límits

Com a creient, que porto els meus fills en una escola catòlica, amb assignatura de religió, em dol especialment la decisió del govern espanyol sobre l'adoctrinament furibund dels espanyols, al marge de les seves creences, religions i ideologies. És lamentable i totalment detestable l'actitud del Partit Popular i els seus màxims responsables, amb el senyor Rajoy al capdavant.
Darrerament hem pogut observar que tota la política del PP és regressiva arribant a límits insospitats després de trenta anys de transició. El que no va poder aconseguir el mal recordat Aznar, ho està aconseguint l'incompetent i gens demòcrata Rajoy. I afirmo la seva manca de sentit democràtic pel mal ús que fa de la majoria absoluta, incomplint les seves promeses electorals, i negant qualsevol intent de diàleg i reflexió.
Faig responsable de la situació social a totes les forces polítiques que han actuat amb complicitat o sense lluitar suficientment contra les males arts del PP. Només podem fer costat a les agrupacions polítiques i socials que combatin aquest càncer polític que ha esdevingut el PP. Si no som capaços d'oposar-nos a tanta injustícia serem igualment responsables de tot el mal que el PP està ocasionant a la societat espanyola i de retruc la catalana.