dijous, 11 d’abril del 2013

Algú pretén desestabilitzar Catalunya

Algú pretén desestabilitzar Catalunya i això hauria de ser castigat, però... qui castigarà els que volen una Catalunya sotmesa? De nosaltres, Espanya només vol els nostres diners, perquè gràcies als nostres diners poden obtenir descomptes i serveis que els catalans no podem aconseguir. Quant costa la mensualitat en una residència a Catalunya? i quant costa cada mes una residència extremenya? Quin és el salari mínim interprofessional a Catalunya? i la renda bàsica a Extremadura?
Deia que algú pretén desestabilitzar-nos, d'una manera especial a través de sentències judicials que ho són tot menys justes. Quina confiança podem tenir els catalans amb la Justícia? Ni Constitucional, ni Suprem, ni Superior, ni res.
La nostra conformitat a viure sistemàticament explotats i sense rondinar, fa que tinguem més arguments per engegar-ho tot a rodar. Hem empassat tanta saliva que ja res ens ve de nou, potser ens falta saber reaccionar, però mai sentir-nos derrotats.
La demagògia que utilitzen els que lluiten contra el català, ens desgasta, però dóna sentit a la nostra lluita per defensar la llengua. Ens fa més forts i units. Qui treballa per desestabilitzar-nos no ho aconseguirà, però ens fa perdre oportunitats i en distreu de la nostra tasca de fer gran la nostra nació.
Avui Joan Tardà ha enfurismat el president del Congrés de diputats de Madrid, i al Parlament era Jordi Cañas qui treia de polleguera la presidenta. He vist els dos vídeos i no saps si riure o plorar, però si més no el que fan és confirmar que hi ha algú que pretén desestabilitzar-nos. Nosaltres, si som forts, aconseguirem el nostre objectiu.