dissabte, 19 de gener del 2013

Teatre a Arenys de Mar

Aquest vespre tenim entrades per anar al Principal a veure la representació de l'obra d'Anton Txèkhov, a càrrec de Fènix Teatre, que dirigeix en Jordi Pons. Penso que és una gran sort per Arenys que en Jordi tingui aquesta il·lusió per dirigir teatre i que any rere any puguem gaudir de les obres que prepara.
En aquests moments, i sense voler fer cap lleig a ningú, penso que en Jordi Pons i en Lluís Danés són els arenyencs de més volada en el món cultural. Si no podem lluir del comerç, la indústria o de la pagesia, com a mínim podem dir que en cultura la vila ha tingut i té actualment, persones de vàlua, més o menys reconegudes.
També és bo que després de tants dies parlant de desgràcies i corrupcions, puguem dedicar uns moments a aspectes positius. El teatre Principal, que en aquests moments ho trobem tan normal, va ser una gran aposta de l'ajuntament, en un moment en què encara es podia invertir, però que no tots els pobles varen saber-ho aprofitar. La recuperació del Principal ha suposat una suport important a la cultura de la vila que té pendent arribar a totes les famílies, perquè no sigui només la casa d'uns pocs.