divendres, 16 de novembre del 2012

Un miserable discurs d'una fra... Chacón

Em dol profundament el mal que afecta el PSC. El nostre país no es normalitzarà si no disposem d'una esquerra socialista potent, amb les idees clares i liderant la nostra societat. Una situació que no és l'actual, ni tindrem a curt termini. Amb personatges com Chacón pot ser que ni a llarg termini.
Discursos com els d'avui de Navarro i Chacón em repugnen, vinguin del partit polític que sigui. És un estil que malauradament molts polítics, de tots colors, utilitzen. La presumpció d'innocència és un principi molt nomenat, però que no es practica. L'acusació a Mas, en plena campanya electoral, només perquè ho diu un diari sense credibilitat, es pot tornar en bomba contra qui ho utilitza. Si el PSC es pensa que amb discursos com els d'avui podran evitar el desastre previst per al seu partit, està molt equivocat.
Del PP m'ho puc imaginar, el diari acusador està en la mateixa línia, però del PSC em sorprèn i m'indigna. Un diari que sempre han tingut en contra, de manera visceral, ara, que erròniament pensen que els afavoreix, ara en fan cas.
En cap cas em posiciono sobre els delictes de què s'acusa Mas i altres dirigents convergents. La Justícia s'encarregarà de proclamar-ho. Utilitzar-ho en aquests moments, però, demostra el nivell i capacitats de qui se'n vol aprofitar.
Ara ja no hi ha res a fer, però desitjo que a partir del dia 26 de novembre el PSC iniciï un període de reflexió, busqui les persones que realment poden liderar el partit, i que trobaran a dins mateix, i decideixin què volen ser de grans. Si baden, potser sí que es poden trobar que C's ocupi el seu lloc i es converteixin en un partit residual.