diumenge, 30 d’octubre del 2011

Es venen aeroports a bon preu

No sé si farem el negoci del segle, però ben aviat tindrem aeroports a la venda, començant pel de Ciutat Real. Un aeroport valorat en uns set-cents milions d'euros i que esperen comprador. De moment s'ha quedat sense vols comercials i només espera poder ser utilitzat per vols privats.
Tots aquells que volíeu anar de cap de setmana a Ciutat Real, us heu quedat amb les ganes, si ho volíeu fer en avió, esclar. De totes maneres, podeu agafar el cotxe i plantar-vos al seu aeroport, i de passada mireu què us sembla i si esteu interessats a comprar-lo.
Necessitem emprenedors que ens il·luminin sobre com aprofitar les infraestructures aeroportuàries que quedaran sense servei. Ciutat Real, Reus, Lleida... n'hi ha més. És la mostra del bon fer del nostre país. La gran inversió intel·ligent, per aconseguir la infraestructura aèria més important d'arreu. Els nostres formidables polítics que han fet d'Espanya el país amb més quilòmetres de tren d'alta velocitat, per sota de la Xina. Un aeroport a cada capital de província era l'objectiu?
Quina vergonya quan ens ensenyen tots els teatres, auditoris i pavellons municipals construïts durant els darrers anys, que han quedat sense pagar i no es poden posar en marxa perquè no hi ha diners per fer-ne el manteniment. En això estic content del treball fet a Arenys, que es varen aprofitar els diners mai vistos per a inversió, per solucionar problemes que s'arrossegaven de molts anys, com és la urbanització dels carrers, o bé millorar equipaments que ja estaven funcionant en ple rendiment, com són el Pavelló esportiu i el Calisay. I crear-ne de nous, com la sala de rehabilitació de la planta baixa de la residència geriàtrica. Cap diner mal emprat, i les obres realitzades i pagades. Molt pocs ajuntaments poden dir el mateix.
Necessitem polítics intel·ligents que no malgastin els diners dels altres i ens avergonyeixin davant del món sencer. Trobarem compradors pels aeroports? Potser els russos que vénen a comprar immobles. Els podríem oferir algun aeroport per... es busquen idees!