diumenge, 12 de juliol del 2009

Ja tenim el finançament, oi?

Ahir ho avançava i avui és realitat. Sembla ser que ja s'ha pactat el finançament i que el govern tripartit hi està d'acord. Com sempre, però, no som capaços d'anar junts i des de l'oposició es fa el desmenjat i culpa el govern de no saber pactar. Una vegada més es demostra que no hi ha memòria històrica i ara, CIU va de llest quan molts li recordaran que va ser una xerrada Mas - Zapatero, el que va desencadenar les desavinences i probablement tots els mals que hem patit fins ara.
Algú per Internet es queixava que no sumem, i té tota la raó. Els catalans no sumem, sinó que sembla que gaudim fent-nos caure uns als altres. I ara surten els més llestos, aquells que no ens portaran mai enlloc, perquè tot és fantasia i hipocresia, ara surten queixant-se, i què es pensen? que no sabem queixar-nos els altres? que no estem escarmentats? que no ens agradaria anar més enllà? doncs si, però fent-ho bé, construint i no només surtin al carrer a fer quatre crits i escapar manifestos per Internet.
Em fa ràbia, perquè són uns inconscients que van per la vida de salvadors del món, i el que fan és enfonsar-nos més. Estic d'acord que no podem ser conformistes, i que en això pequem sovint, però entre una cosa i una altra hi ha tot un camí i un treball a fer que s'obliden. Sabeu què els passarà? doncs que passaran per aquesta vida sense pena ni glòria, amb un currículum brillant reivindicatiu, però sense resultats.
Penso que el paper dels dirigents actual d'ERC és valent i la crítica que se'ls fa des de dins mateix, és injusta i inoportuna. Probablement els aniria bé deslliurar-se de tots aquells il·luminats que encara els segueixen, i d'aquesta manera fer un partit més seriós i combatiu, amb possibilitats d'aconseguir resultats, encara que no siguin tan bonics com aquells que proclamen d'altres, però que mai aconseguiran.
A veure si ens posem a treballar i sortim d'aquesta crisi, que no és només econòmica, sinó que també ho és ideològica. Diposito la meva confiança al govern català, i espero que no me n'hagi de penedir.

5 comentaris:

Joan ha dit...

Si és tan bo l'acord, per quèla ministra Salgado es nega a donar xifres o a confirmar la que diu el tripartit? Aprofitin aquesta sagnia, que els hi resten dos dies mal comptats al govern. La gent n'està més que farta del tripartit.

Joan ha dit...

Per ser que es un espai de tertúlia, no n'has publicat el meu. No acostuma a passar, però no t'ho prenguis malament, sempre em passa amb la gent del PSC.

Bé, continui discrepant i fent tertúlia amb vostè mateix. Ja ha quedat clar el tipus de democràcia que li agrada.

xfebrer ha dit...

Joan, sóc fora i no havia vist el teu comentari. Si les persones s'identifiquen les hi publico els comentaris encara que no m'agradin o no hi estigui d'acord. A qui no responc són els que m'insulten sense identificar-se, que n'hi ha.

Joan ha dit...

Ok doncs demano disculpes pel meu comentari fora de lloc.

Unknown ha dit...

encara no em queda clar i mira que a les noticies no fan mes que parlar sobre el tema, dels punts essencials que defineixen aquest èxit...crec que això...http://www.youtube.com/watch?v=qS5F_b1_apg té molt a veure...la confusió és màxima..i nosaltres, els ciutadans, necessitem respostes