divendres, 23 de maig del 2008

El mestre d'escola "un pasticcio musical"

Avui l'Escola de Música d'Arenys de Mar ens ha obsequiat amb un bell regal; un "pasticcio musical" a càrrec dels seus Cor Infantil i Cor de Noies, un grup instrumental de violi I i II, violoncel i clavecí, el baríton Jordi Boltà, sota la batuta de Jordi Lluch. El marc ha estat el Teatre Principal, i han comptat amb la col·laboració de Ricard Torrentó, com a director d'escena.
Haig de confessar que, tot i cantar-hi la meva filla, anava al concert ben despistat, sense saber què anava a escoltar, i la sorpresa ha estat molt agradable. El concert ha començat amb un conjunt de peces de diferents autors, bàsicament dels segles XVII i XVIII, intercalant instrument i cor, que ens han conduit cap a l'escenificació de l'obra de G. Ph. Telemann, "El mestre d'escola", per a cor, grup instrumental i baríton. Un peça molt simple i amable, que ens ha delectat.
No és la primera vegada que felicito a Jordi Lluch en aquest blog, i de segur que tampoc serà la darrera. La seva professionalitat i el bon gust musical es barregen amb la facilitat per treballar amb nens i nenes, que se'ls guanya amb la tria d'un repertori especial, poc comú, que al mateix temps embadoca els pares i mares.
Us heu perdut una vetllada interessant, per les peces intrepretades, la qualitat interpretativa i l'encertada posada en escena. Els pares n'hem gaudit, i els nois i noies que hi han intervingut, de ben segur en guardaran un bon record.