dimarts, 20 de març del 2007

El canvi que necessita Arenys

Després de quatre anys de penúries, només salvats per l’actitud dels partits de l’oposició, que han demostrat tenir més sentit de poble que de partit, necessitem el canvi, per deixar enrere el desgovern, la falta d’iniciativa, i la manca de diàleg.
Els que creiem en les persones, i reivindiquem el dret de tota la ciutadania a expressar-se sense ser insultats; a opinar sobre la manera de gestionar el municipi; a treballar junts per fer avançar el nostre poble, estem convençuts que el canvi arribarà, i serà l’hora de tots els arenyencs i arenyenques.
Entrarem a l’Ajuntament per obrir les portes, i escoltar la gent, les seves opinions, les favorables i les més crítiques, i gestionarem amb transparència i eficiència, i demostrarem la competència dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament, a partir d’una organització lògica de l’estructura municipal, tant a nivell tècnic com polític.
Donarem resposta a totes les preguntes i suggeriments, i atendrem les persones matí i tarda, sense oblidar-nos de posar al dia la tramitació administrativa de manera telemàtica.
L’Ajuntament ha de deixar de ser un obstacle, per convertir-se en una plataforma de suport i servei per a tothom. Això només serà possible si les persones que representem el canvi rebem el suport dels arenyencs i arenyenques, per formar govern.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

tu no el tens de molta gent
ves per on

Anònim ha dit...

Bé, una de les conseqüències d'irrompre en l'escena política és que apareguin els corcons com el que sembla que et deixa un missatge (de nul interès) al dia darrerament. Ni cas!
Espero que d'aquí al maig ens deixis unes bones reflexions i comentaris als que estem atrafegats i sense temps i no podem seguir l'actualitat política arenyenca més que des d'Internet (arenyautes, Vilaweb, el teu blog.)

Salut!

Anònim ha dit...

t´envio un resultat electoral
a partir de l´enquesta que s´esta fent.
CIU 7
PSC 3
ERC 4
ICV 1
PP 1
VIA 1

AMB AQUESTA LLISTA NO FAREU RES