dissabte, 23 de setembre del 2006

La intel·ligència d'Aznar

Sempre havia dubtat de la intel·ligència política de l'expresident. Mai vaig acabar d'entendre que una persona com Aznar pogués arribar a ser president del govern.
Avui hem pogut escoltar les seves declaracions arran dels efectes de les paraules del Papa. El to de prepotència davant el món musulmà no fa cap favor a la realitat social d'Europa, sinó que incita la violència i dificulta les relacions entre cultures.
Aznar, mal ens pesi, no és un ciutadà qualsevol i les seves declaracions i actuacions transcendeixen, i és per això que cal ser més escrupolós, però això també va molt lligat amb la intel·ligència.

1 comentari:

Ricardo Llorca ha dit...

Las palabras de Aznar son todo un insulto a la inteligencia. En vez de pedir que los musulmanes pidan perdón por ocupar la Península Ibérica (que no España, pues no existía en aquellos momentos) Debería de pedirlo él por haber implicado a nuestro país en una guerra ilegal donde Occidente (representado por el trio más "políticamente" incorrecto de estos últimos años) "invadió" Irak.

Y ahora se dedica a dar conferencias en EE.UU. y soltar algunas perlas como ésta y otras muchas más. ¡Qué poca vergüenza!

En fin, saludos desde Badalona!