diumenge, 24 de setembre del 2006

Diada de l'Esport Arenyenc

Aquest dissabte Arenys de Mar va celebrar la Diada de l’Esport Arenyenc, amb un seguit d’actes que varen concloure amb la proclamació de l’esportista arenyenc de l’any, que va recaure en Lluís Ferré, timoner del sènior femení del club de Rem d’Arenys de Mar.

A la tarda, al Pavelló esportiu, es va retre homenatge als esportistes més petits, on els clubs arenyencs hi varen enviar l’equip que havia fet mèrits aquest any per aconseguir el reconeixement de la vila. Hi varen ser presents l’AMPA dels tres col·legis d’Arenys (1,2,3), el Club Arenys Bàsquet, el Club de Futbol Arenys, el Club d’Hoquei Arenys, el Club Nàutic, el Club de Patinatge, el Club de Tennis i la Penya Apa Anem-hi. L’equip de govern municipal hi va ser representat pel regidor Agustí Massuet.
Com a representants del Club de Futbol Arenys varen ser homenatjats els integrants de l’equip benjamí A, que varen quedar campions destacats de la lliga, i per primera vegada a la història del club arenyenc, van aconseguir l’ascens a la categoria de preferent.
L’Esport, ben entès, és una manera de tenir cura del cos i de la ment. L’educació, a partir de l’esport, és la millor manera de preparar els nostres fills per al futur.