dimarts, 23 de maig del 2006

Ramon Vinyes, alcaldable pel PSC

Ahir sortia la notícia de l’elecció de Ramon Vinyes com a cap de llista del PSC d’Arenys de Mar per a les eleccions de 2007. Tot i que no estic massa al corrent de què es cuina dins els partits polítics, no m’ha vingut de nou i al mateix temps me n’he alegrat. Potser sí que m’ha sorprès que ja es fes públic (encara falta un any) però era força evident.

En Ramon Vinyes té experiència a l’administració local, com a polític i també com a funcionari. Res el pot sorprendre massa. També és, al meu entendre, una persona dialogant i serena i sobretot el veig constructiu.
Probablement és amb el regidor que més he parlat i intercanviat opinions. Hem discrepat però ens hem entès i això ho trobo interessant. Sé que no tothom pensarà el mateix, però a mi m’agrada d’en Ramon que no li veig el carnet de militant entre les dents ni a la solapa de la jaqueta. Això no és massa freqüent entre els polítics. Sovint porten l’etiqueta a sobre i intenten penjar-ne una altra als demés, i això em molesta. En Ramon, que és evidentment socialista, no m’ho evidencia quan conversem.
És un pencaire. El conec dels primers anys de l’Escola de Música. És d’aquelles persones que te’n pots refiar. Diuen que si vols trobar qui t’ajudi has de buscar-lo entre els que menys temps lliure disposen. En Ramon és un d’ells.
A mi m’agradaria que formés un bon equip de professionals i pencaires, però encara m’agradaria més, i això no ho farà, que en cas de guanyar, s’oblidés de les sigles (no de les creences ni ideologies) i formés un govern de 17 membres. Tots per Arenys!
M’imagino que de mica en mica s’aniran coneixent els altres caps de llista i, si m’ho permeteu, n’escriuré la meva opinió, de la mateixa manera que avui ho he fet d’en Ramon.

1 comentari:

Ramon Vinyes ha dit...

Xavier,
només un apunt al teu comenari. Durant aquesta mandat hem demanat un govern d'unitat que Ciu i, especialment, el PP van dir que no