divendres, 31 de juliol del 2015

Cada vegada em produeix més fàstic la política

Ho diu una persona que sempre he manifestat que m'agradava la política i no n'he estat al marge. No es tracta d'una persona que no li hagi interessat mai, però hem arribat a un nivell que resulta fastigosament repugnant.
Mireu com es reparteixen els càrrecs! Wert ja té feina, tant és la seva vàlua pels càrrecs. Mireu els comentaris dels diferents polítics, ja en precampanya electoral! Qui és l'Albiol per criticar a altres partits (els independentistes) de considerar persones de segona categoria? Si tota la seva política ha anat dirigida a degradar uns col·lectius de persones que ni de tercera categoria ha considerat!
Mireu les decisions dels diferents tribunals de justícia! estan totalment polititzats! O el cas Millet i Montull en què han trigat sis anys per decidir que s'ha d'anar a judici! Escolteu les declaracions i decisions preses pel president del govern espanyol a pocs mesos de les eleccions! Ens prenen per babaus i potser en som massa!!!
Ens hem acostumat a tot i ja ni ens estranya que el nostre ajuntament no ens respongui els escrits. No sé si és a tot arreu, però a Arenys de Mar és així. Només trobaves els regidors en campanya, ara s'amaguen davant dels problemes!
El més trist de tot, però, és que totes aquestes actituds de menyspreu a la ciutadania en general o als vilatans en particular no condiciona el nostre vot, i els continuem donant suport quan el que caldria seria girar-los l'esquena, tal com ells ens fan a nosaltres.
Feu l'exercici de seguir tot el que fa l'equip de govern en aquest mandat municipal i també què fa l'oposició, que en el cas d'Arenys de Mar és majoria. Tant de bo m'equivoqués, però poca cosa veurem, això sí amb moltes excuses. 
No llanço la tovallola, seguiré creient que alguna cosa bona encara es pot fer, que potser sortirà un partit polític que canviarà de veritat la manera de fer política. De moment ho veig complicat i molta hipocresia en segons quins partits que es diuen d'esquerres i participatius...