dimarts, 2 de desembre del 2014

El PP ha perdut credibilitat i dignitat

La incapacitat política dels dirigents populars els fa perdre la dignitat i sens dubte qualsevol tipus de credibilitat. Un partit polític farcit de corruptes, incapaç de donar una resposta política al front sobiranista català, es dedica a comparar-nos amb els moviments nazis del segle XX, ells que són hereus directes del franquisme.
El PP, però avui no només s'ha dedicat a insultar-nos, sinó que també ha deixat en evidència la poca credibilitat que desperta quan ha declarat que, en cas de perdre la majoria, estava disposada a pactar amb el PSOE per fer front als partits no democràtics. Segons ells, Podemos no és un partit demòcrata i, per tant, m'agradaria conèixer què entenen per democràcia.
Precisament durant tota aquesta legislatura hem dubtat del comportament democràtic del PP que s'ha valgut de la seva majoria absoluta per fer i desfer sense tenir en compte a ningú, actuant de manera contrària als principis de la seva campanya electoral. Pensar que en obtenir majoria absoluta tens dret a fer el contrari del que havies promès, és tenir un sentit democràtic molt baix.
Després de com han estat actuant durant aquests anys, com creuen que la ciutadania els ha de renovar la confiança? No són ignorants i per tant saben que han perdut la credibilitat i, per tant, els vots, i els fa por l'arribada de moviments com Podemos, perquè deixen en evidència els vicis del seu govern, i també la corrupció que han gestionat i potenciat entre els seus dirigents. No només són polítics del seu partit, però sí majoritàriament.