divendres, 20 de setembre del 2013

Pell de gallina, aquest vespre a Can Palauet

Aquest vespre, a Can Palauet, a Mataró, hem compartit tres experiències de vida, una de les quals ens ha posat la pell de gallina. La primera cosa que em ve al cap en situacions com la d'avui és que necessitem reflexionar més sobre què estem fent, i parar-nos un moment i ser conscients que vivim i de com vivim. Segur que la societat aniria més bé si fóssim capaços de pensar en què estem fent i per què ho fem.
La Lluïsa ens ha mantingut més de mitja hora atents, sense gairebé respirar, pendents de les seves paraules, els seus pensaments, les seves vivències. L'experiència d'una part de la seva vida que et demostra que sovint la realitat supera la ficció.
Aquest vespre a Mataró hem celebrat el dia del cooperant, de la mà de l'Associació Amics de la República Dominicana, i hem pogut escoltar en Jordi Cussó, i també a la Gemma Daban, la Lluïsa Osa i la Núria Such, unes cooperants que comparteixen una experiència de vida lluny de casa, unes de manera temporal, d'altres... una opció de vida?
Ha valgut la pena, i les persones que han omplert a vessar la sala d'actes de Can Palauet, ho han expressat amb aplaudiments i agraïments. Cal felicitar als amics de la República Dominicana, l'encert en l'organització de l'acte i, sobretot, la feina que fan per ajudar i posar-se al lloc de moltes persones de la República Dominicana.