dimecres, 12 de setembre del 2012

L'endemà de la Diada

Encara que ahir, a la manifestació de la Diada, a més d'un li hauria agradat veure pancartes contra la política del govern català, aquesta possibilitat no es va donar perquè tots teníem clar quin era el motiu de la trobada. Això no treu que avui sorgeixin les protestes per les retallades, sobretot perquè afecten a àmbits delicats com són l'educació i la sanitat.
Perquè avui el govern català ha d'aprendre la lliçó d'ahir i posar fil a l'agulla, però nosaltres hem de tenir molt present quina política fa el govern de CIU, i valorar si aquest és el model de govern que nosaltres volem per al nostre poble, amb independència o sense.
És bo que no ens adormim, i sense donar la raó a aquells que diuen que la independència ara no toca, convé treballar perquè la crisi no sigui excusa per perdre drets i serveis. Hem de lluitar perquè les mesures per combatre la crisi siguin les justes i que no afectin només la població menys afavorida.
Per tot això necessitem que el PSC viatgi en el mateix vaixell. Ells també hauran pres nota de la resposta a la convocatòria de la manifestació d'ahir i no els interessa despenjar-se'n ni a nosaltres que quedin al marge. Com ja escrivia ahir, necessitem tots els seus dirigents, militants i simpatitzants. És un col.lectiu prou nombrós i ric, com per perdre'l o tenir-los en contra. Catalunya som set milions i no només el milió i mig que ens vàrem manifestar aquest dimarts.