dissabte, 27 d’agost del 2011

Vacances familiars

Sóc fora, no sé si ha passat res durant el dia, i amb la inseguretat de tenir wifi, escric el meu post del dia. A més de mil metres sobre el nivell del mar i, per tant, amb una temperatura molt agradable. Aquella que et fa posar un jersei, si més no a les espatlles.
Després d'un estiu força atribulat, hem sortit tota la família i estem gaudint de la sort que tenim i que mai n'estarem prou agraïts. Els fills se'ns han fet grans. Ja no són aquelles criatures que portaves allà on volies. Ara ja toca pactar, però... són de fàcil convèncer, i una cosa que haig de reconèixer: ens tenen molt de respecte, i això ens obliga a respectar-los molt.
Durant l'hivern, el dia a dia, et distreu i no et deixa veure com es van fent grans. Les seves obligacions i les nostres, ens marquen l'agenda, però és a l'estiu, que tots plegats anem més relaxats, que t'adones que el temps passa. Que ja no som una parella atrevida que vol pujar una família, sinó uns pares amb una responsabilitat molt gran, per educar de la millor manera possible els teus dos fills.
Estic a la sala d'estar amb la televisió en marxa. Suposo que és TVE1, perquè donen el partit de lliga entre el Granada i el Bètis. 0 a 0. L'Ignasi llegeix i la Clara juga amb la BlackBerry. La M, Àngels s'ha quedat a l'habitació llegint. Demà us explicaré el programa. Avui hem fet una ullada general al nou entorn, i hem pujat a veure un petit llac, gairebé amb cotxe fins a la vora. Demà es tractarà de caminar una mica i guanyar-nos el dinar. Bona nit.