diumenge, 28 d’agost del 2011

Segon dia de vacances

Una mica al marge de l'actualitat, perquè això vol dir fer vacances, hem farcit tot un dia, amb activitats diverses. Avui hem pujat per sobre dels 2.000 metres. Crec que uns 2.300 metres, encara que la majoria els hem fet en cotxe. Ja sé que és una mica de trampa, però la caminada ha durat unes tres hores, i penso que ja està bé.
Hem vist els tres llacs després de superar, a peu, un petit coll a ple Pirineu. M'he fixat amb la Clara, sobretot, esperant la seva reacció. Recordo quan solíem caminar pel Montseny, amb el guiatge d'en Ramon Verdaguer, que de tant en tant es queixava que ja no podia caminar més. Avui, però, tot i que ja fa molt temps que no fem caminades, la Clara no s'ha queixat gens. Saltava de pedra en pedra, amb ganes. Ha estat un bon matí.
Ens hem parat a dinar a l'hostal que els meus pares tenien costum d'anar cada estiu, la setmana de Sant Jaume. Han passat uns quants anys, i el propietari de l'hostal ja no és el mateix. Ens ha dit que el va comprar el juny de l'any passat. El dinar, una mica de batalla, però tampoc buscàvem excel·lències.
I a la tarda, després d'una bona migdiada, i de visitar alguna botiga, ens hem dirigit a l'aigua. Aigües termals per relaxar-nos. Tres hores de suca-mulla, amb aigua a pressió i fins i tot sauna. Haig de confessar que m'he estrenat i, tot i que m'ha agradat, potser no hi tornaré més. Un dia complert, com cal quan concentres les vacances amb tants pocs dies.