dimarts, 30 de juny del 2009

Una nova etapa comença, Tomàs

El Ple d'avui ha aprovat la renúncia de l'acta de regidor del company i amic Tomàs Salazar. Això d'aprovar la renúncia és una mica estrany perquè et vénen ganes de votar-hi en contra. En Tomàs Salazar és un home bo, un bon amic, una persona molt transparent, afable i cordial. Té les virtuts del nens que no amaguen els sentiments, sinó que els expressen amb la total innocència.
Treballar amb en Tomàs no és fàcil, perquè no et qüestiona res per por de ferir-te, i en canvi et permet que li discuteixis les seves propostes i actuacions. Algú podria pensar que la seva manera de ser i actuar no és la més apropiada per dedicar-se a la política, i tindria raó si entenem la política només com el conjunt de picabaralles entre partits polítics i la lluita pel poder, però en Tomàs té uns valors que vol transmetre i que el fan treballar per aconseguir aquells objectius proposats. No sap estar a l'altra banda de la barrera i massa vegades s'arremanga quan no li caldria, però això li porta la seva voluntat d'ajudar i sentir-se útil en l'obtenció dels resultats desitjats, no pas per benefici propi, sinó per a la col·lectivitat a qui realment se sent servidor.
Avui en Tomàs ha deixat les seves carteres, però no la feina, que seguirà fent des d'on es bellugui, fent amics i ajudant a qui ho necessita. Que tinguis molta sort, Tomàs!