dimecres, 25 de març del 2009

I després del Ple la feina continua

Avui hi havia Ple municipal i, tot i que no hi havia gaires temes i la majoria eren de consens, ha durat un parell d'hores, bàsicament per l'apartat de precs i preguntes i les llargues intervencions del regidor del VIA, que amb to irònic, però amable, li ha recordat el regidor de Seguretat i Prevenció, i Comunicació.
Els diferents punts de l'ordre del dia no s'han aprovat per unanimitat pel posicionament del regidor del VIA, a qui ha acompanyat en un punt la regidora del Partit Popular. L'altre partit de l'oposició, el majoritari, CIU, ha votat favorablement el Pla d'Acció Cultural i també el Mapa d'Instal·lacions i Equipaments esportius. El regidor que ha defensat la seva proposta, el meu veí del costat, no s'ho acabava de creure. Probablement la deducció a què arribava, i crec que ho ha expressat així, era el fet de ser un grup amb experiència de govern.
Sigui com sigui, el dia no s'ha acabat amb el Ple, sinó que hem continuat parlant sobre temes que ens preocupen i que no acaben de desencallar-se. No sempre tothom ho veu de la mateixa manera, ni pateix igual davant dels fets. Hi ha persones que tenen l'esquena molt ampla i s'ho agafen molt tranquil·lament; d'altres ho vivim més apassionadament i, a vegades, amb una certa ansietat. Hi penso, però sempre arribo a la mateixa conclusió: desitjo continuar essent sensible i, si voleu, patidor, abans no m'hagin de fer veure que m'encallo amb les coses.