dissabte, 6 de desembre del 2008

Primer plat, segon plat i postres

Avui era un extra, i de ben segur que no serà l'últim, però les circumstàncies ho demanen, cal posar els punts sobre les "i", a contra corrent perquè així sembla voler-ho aquells que van de llestos per la vida, aquells que no poden viure sense sembrar alarmes, encara que es basin en mentides, però també aquells que inconscientment donen ales als grocs. Tot un món d'incompetència barroera.
Lamentem la mort d'una quarta víctima de la catàstrofe de Gavà, i tot fa pensar que n'haurem de lamentar alguna més, ja que sembla ser que el grau de cremades és molt elevat. I lamentem que el dolor sigui tan emparentat amb la pobresa, a casa i arreu.
La intensitat en que es viu aquest final d'any, penso que molt més elevada que en altres ocasions, fa que els dies volin, i estiguin farcits d'esdeveniments, d'activitat i resultats. Moltes coses en marxa, en paral·lel, i que tindran el seu fruit en poc temps, quan ens podrem sentir satisfets d'una feina feixuga, a vegades poc lluïda, però efectiva i de resultat de futur.
Serà el final del gran guru? Aconseguirà unir-nos per a un mateix objectiu? Se li acabarà la immunitat després de més de trenta anys de fer i desfer? Crec que el terreny està abonat i per poc que plogui tindrem bona collita.