diumenge, 7 de desembre del 2008

La festa del sacrifici a Arenys de Mar

Aquesta tarda he pogut presenciar el desplegament de tècnics de TV3 per a la retransmissió de la festa del sacrifici des d'Arenys de Mar. Un desplegament que costa d'imaginar i creure si no ho veus personalment.
Qualsevol entrebanc no és obstacle per a la gent de TV3, i això vol dir professionalitat, però també recursos, molts recursos, que són tècnics i humans i per tant econòmics. Costa d'imaginar la infraestructura que hi pot haver en unes instal·lacions com el camp del Barça, si en un pavelló municipal com el nostre hi ha tota la moguda que hem pogut veure aquest cap de setmana.
A tot això cal afegir que tota la feina es fa per uns tres quarts d'hora de retransmissió, i a unes hores que molta gent estarà dormint, però m'imagino que forma part de la vida de la televisió, que té una programació variada i complerta, i que intenta satisfer la demanda i gust dels espectadors potencials.
Demà, doncs, a partir de les 8.50, pel Canal 33 es podrà seguir la pregària del sacrifici, que els musulmans d'Arenys de Mar i rodalies celebraran al pavelló municipal sota la mirada atenta de cinc càmeres de la Corporació Catalana de Radio i Televisió.