diumenge, 4 de setembre del 2005

Una temporada més, Nocturn a Ràdio Arenys

Aquesta setmana comença la programació de tardor-hivern de Ràdio Arenys i amb ella una nova temporada de Nocturn. Amb molta il·lusió i la voluntat d’oferir-vos una tertúlia i debat enriquidor, a partir de les vivències, la història i els ensenyaments dels nostres convidats, cada dijous, de 10 a 11 de la nit, ens podreu sintonitzar a la freqüència 91.2 de Ràdio Arenys.
Si repassem la història de Nocturn observarem que el primer any el vàrem dedicar a conversar amb ciutadans i ciutadanes del nostre municipi que, amb la seva vida i testimoni, ens van il·lustrar moments de la història d’Arenys de Mar. Uns convidats que difícilment trobaríem a les pàgines dels diaris ni als noticiaris dels mitjans de comunicació però que les seves vivències i actitud eren enriquidores i calia testimoniar i compartir en aquesta emissora de ràdio familiar.
El segon any els protagonistes representaven a entitats i associacions culturals, esportives i socials del nostre municipi. El seu treball, molt sovint desconegut, era també testimoni de l’esforç per aconseguir teixir una societat, avui dia una mica malalta i mancada de compromís social, per aconseguir que el nostre municipi no fos només una suma de cases i persones sinó una comunitat viva, amb aficions, treball i diversions.
Enguany l’eix del nostre programa seran les professions. Intentarem presentar un conjunt ben ampli de professions de la mà dels seus protagonistes. Coneixerem detalls que sovint ens passen per alt a no ser que estiguem ficats en l’ofici, i gaudirem de la sensibilitat, l’experiència i el bon saber dels nostres convidats.
En aquest any però hem introduït una altra variació. Els nostres convidats especials no es trobaran sols davant de qui us parla, sinó que compartiran la taula i el micròfon amb uns tertulians arenyencs que mensualment tindrem amb nosaltres. Ens ajudaran a parlar de la professió de torn però també conversarem tots plegats de l’actualitat del nostre poble, del nostre país, del món en general. Parlarem d’aquells temes que ens interessen, que ens preocupen o bé ens ocupen i, sense cap voluntat d’alliçonar, donarem la nostra opinió perquè ajudi a reflexionar, a nosaltres mateixos des de l’emissora, i a vosaltres els que ens premieu amb la vostra sintonització setmana rere setmana.
Des d’ara us voldria agrair a totes les persones que optin per seguir-nos per antena i els demanaria, d’entrada, disculpes per a tot allò que pugui ferir la seva sensibilitat. La nostra voluntat és de passar una hora la setmana practicant una cosa que cada vegada és més difícil de trobar: la conversa.
Us convido doncs, a partir d'aquest dijous 8 de setembre, a passar una hora de la nit dels dijous, amb nosaltres.