dissabte, 21 de maig del 2016

L'entreteniment dels catalans i les picabaralles dels nostres regidors

Hem de reconèixer que els catalans sabem com entretenir-nos i, sinó, ja hi ha qui se n'encarrega. A part dels militants de CDC, que aquest cap de setmana decideixen si creen un nou partit o bé renoven l'estructura de l'actual, la delegada del govern espanyol a Madrid ens ha servit un programa d'entreteniment tot prohibint les estelades, i l'ANC ha tornat a decidir qui volia de president. Com que les eleccions amb els militants no són presidencialistes, el president no serà el més votat per ells, sinó qui ha merescut més vots d'entre els escollits la setmana passada.
El problema de tot plegat és que el temps passa i nosaltres no avancem. Ens aturem amb anècdotes i no desencallem tot allò que ens té atrapats des de fa molts mesos. Ara hem aconseguit que el camp de l'Atlético de Madrid s'ompli de banderes constitucionals per jugar a veure qui la té més grossa. Confio que algú s'encarregui d'animar i preparar el Barça perquè pugui guanyar el partit.
Avui encara llegia alguna notícia referida al darrer Ple municipal d'Arenys de Mar, i us confesso que sento vergonya aliena. Desitjaria que els temes fossin tractats amb més professionalitat i serietat, i es deixessin de banda les baralles de pati d'escola. I arguments! sobretot arguments! que no quedi en opinions de barra de bar.