dimecres, 25 de maig del 2016

El Cercle d'Economia vol que governi el PP

D'una manera gens dissimulada el Cercle d'Economia demana als partits polítics que després del 26 de juny, sigui el PP qui governi. Diuen la 'llista més votada' i no els passa pel cap que aquesta pugui ser la de Podemos, per exemple.
O sigui que no cal que ens movem per pactar i consensuar lleis electorals, perquè el Cercle d'Economia ja ho ha resolt sense cap tipus de recança. Pot sorprendre la manera de dir-ho, però no el sentit. Davant del ventall de partits polítics, tot i la corrupció que maleja el partit, no té res d'estrany que la gent del Cercle d'Economia optin per un govern del PP.
Jo penso al revés, i el que demano als partits polítics és que aprenguin a pactar i a consensuar polítiques que afavoreixin a la majoria de les persones del país, i no només a les que més recursos tenen. Que si els resultats de les eleccions generals són semblants a la darrera vegada, entenguin que s'han de posar d'acord i s'oblidin de línies vermelles i falsos orgulls. 
I al Cercle d'Economia li demano que respecti la llei electoral i, en tot cas, demani que aquesta es modifiqui. Probablement seria de l'agrat dels dos grans partits, fins ara. De totes maneres, que no s'oblidin d'Àustria, on els dos partits majoritaris varen quedar fora de la segona volta presidencial. La vida té sorpreses i cada vegada en veurem més.