diumenge, 7 de febrer del 2016

C's i PP junts contra la supervivència del Delta

Una evidència més de les similituds entre PP i C's és el seu posicionament amb la llei aprovada pel govern espanyol que posa en perill la vida del Delta de l'Ebre. Caldrà esperar a saber què en diu Europa, després de la visita que demà fa una comissió de Brussel·les, però si no vaig errat ja es va manifestar anys enrere i el PP hi ha tornat.
El PP es queixa que Pedro Sánchez no vol dialogar amb ells, que han obtingut més de set milions de vots, però no afegeixen que la majoria de vots han estat contraris al PP i que durant els quatre anys de majoria absoluta han estat ells que no han volgut dialogar amb ningú.
Els resultats electorals del 20 de desembre han deixat un panorama molt complicat. Deixant de banda el tema Catalunya, és comprensible que Pedro Sánchez no vulgui saber res d'una gran coalició amb el PP de la majoria esclafadora dels darrers quatre anys i que Podemos tampoc vulgui sentir a parlar de C's. El que no entenc són les mirades de Pedro Sánchez a Albert Rivera. No s'adona que és més del mateix del PP?
C's ha pretès conformar la dreta espanyola a imatge d'Europa, deixant a banda els components franquistes i casposos del PP, però s'ha convertit en un partit centralista i anti comunitats autònomes, però sobretot contra Catalunya. No us vingui de nou que l'única raó de no defensar el Delta és perquè és una manera més d'anar en contra dels catalans.