dimecres, 26 de novembre del 2014

Un Ple municipal sense contingut

Si avui és el quart dimecres del mes... llavors hi ha Ple municipal a la vila! a veure quins temes tractaran... deixa'm mirar l'ordre del dia: 
1. lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors (que no es llegeixen mai i s'aproven sempre)
2. mocions
3. precs i preguntes
Carai! això es tot? hi deuen haver molts precs i moltes preguntes. 
S'ho deuen passar bé en el darrer punt de l'ordre del dia, perquè, sinó seria molt avorrit, oi? M'agradaria saber que els preguntaran. Que els carrers són molt bruts i plens de sots? els arenyencs som bruts i els que passegen els gossos encara més. Us heu fixat com estan les façanes i els diferents fanals i senyalitzacions verticals de la via pública? encara que alguns amos recullen les cagarades, els pixats no els recullen!
Que no varen consultar els veïns si volien perdre places de la zona verda i a canvi de quin mobiliari? Que no se sap res més de l'estudi del clavegueram de la vila? o potser sóc jo qui no ho sap. 
Que si han preguntat als vilatans com volien el desplegament de la fibra òptica per les façanes o soterrat? No tenim prou fils i cablejats a les façanes?
Amb l'ordre del dia d'avui, la setmana passada es varen estalviar les comissions informatives, perquè no hi ha res a aprovar! tret de les actes.
M'imagino que les mocions quan es presenten tenen assegurada la seva aprovació, o no. Hi ha una moció relacionada amb el poble. Sí! la famosa variant de Valldegata. Bé, ja va essent hora!
Permeteu-me que us confessi que no tinc la sensació de perdre'm res, encara que no m'agrada perquè hem de ser participatius i interessar-nos pel que fan els nostres polítics. Ja sé que potser no s'ho mereixen gaire perquè quan aproven coses tampoc ens hi han tingut en compte. Continuarem sempre així? L'únic grup municipal que no ha governat mai és la CUP. Són ells l'alternativa que es mereix Arenys?