dijous, 6 de novembre del 2014

El regenerador democràtic Monago no predica amb l'exemple

No hi ha dia que no obris el diari i no et trobis amb la notícia d'una nova estafa d'un càrrec electe. Després jo vinga a demanar que no posem tots els polítics en el mateix sac. Ho continuo pensant, però cada vegada se'm creu menys gent i fins i tot em vénen ganes de dubtar-ne.
He vist que el president d'Extremadura, aquell polític que ens estima tant els catalans i que viu gràcies, en bona part, a nosaltres, el senyor José Antonio Monago, del PP i president gràcies als vots d'IU (que cadascú en faci la lectura que vulgui). Aquest polític, doncs, es veu que s'ha dedicat a fer viatges a les illes Canàries amb càrrec al pressupost del Senat. No en té prou amb el que cobra de tot arreu, sinó que a més li surten les vacances gratuïtes.
Sembla ser, perquè tot és presumptament, que en un any i mig va fer 32 viatges a Canàries, és a dir, que si hi anava de cap de setmana, de 78 caps de setmana, 32 els va passar a Canàries, de franc. I aquest senyor és un dels dirigents populars que reclama la regeneració democràtica!!! quina credibilitat pot tenir?
Això va passar els anys 2009 i 2010 quan era senador, i segons el seu gabinet de comunicació, en aquella època el senador viatjava molt sovint fent tasques parlamentàries. Què carai passava a les illes Canàries que hi hagués d'anar tantes vegades?
Vergonya és el que no té aquest senyor, ni el seu grup polític, ni el partit d'IU que el va avalar com a president d'Extremadura i ha permès que continués al capdavant del govern regional, abaixant impostos, perquè els ingressos ja li vénen d'altres territoris de l'Estat. Uns territoris que critica perquè els considera insolidaris. És el món al revés. És una poca-soltada, i per això volem marxar-ne.