dimecres, 24 de setembre del 2014

L'adoctrinament de la FAES rep 758.000 euros de l'Estat

El PP i el PSOE s'han repartit el pastís des de l'inici de la transició democràtica i és per això que són tan reticents a permetre nous partits polítics que puguin posar en perill la gallina dels ous d'or. La Vanguardia.com publicava la notícia de que gairebé el cinquanta per cent de les subvencions a fundacions de partits són per a la FAES (758.081 euros) i a continuació la Fundació Pablo Iglesias amb 450.000 euros, d'un total d'1.500.000 euros. Llavors acusen els altres d'adoctrinar.
L'entrada en joc de formacions com Podemos o Guanyem posaria en perill mantenir aquests favors a PP i PSOE, que no els fa recança que la informació es publiqui, ho tenen tan consolidat que es creuen que hi tenen tot el dret. No és només la corrupció la que marca diferències entre la població, sinó que la pròpia dinàmica pública s'encarrega d'afavorir a uns quants en detriment de la majoria.
Si a tot això hi afegim els càrrecs que ocupen en grans empreses els polítics jubilats, no pas per mèrits propis, sinó per 'prestigi' i en algun cas com a compensació per favors rebuts, provoca molts dubtes sobre l'honestedat dels nostres polítics i l'exercici de la política. No és estrany, doncs, que quan vénen unes formacions que diuen voler canviar la manera de fer política, tot plegat es sacsegi i els de sempre tremolin per por de perdre els privilegis.