dilluns, 11 de març del 2013

ERC s'equivoca amb Alicia Sánchez Camacho

ERC s'equivoca quan diu que Sánchez Camacho fa el ridícul, potser el fa, però el que realment intenta és desestabilitzar el país que diu voler defensar i representar al Parlament català. A l'Alicia li importa molt poc el que faci o pugui deixar de fer el Parlament català. Ella pensa en Espanya i quantes menys competències tinguem molt millor. És per això que es carrega totes les nostres institucions, és per això que demana que al seu fill l'escolaritzin en castellà. Sánchez Camacho actua d'okupa al nostre parlament.
No vol els Mossos d'Esquadra perquè sap que no governarà mai a Catalunya i els considera estranys. No vol que els catalans puguem decidir el nostre futur, perquè el vol decidir ella per nosaltres. Ara li toca moure fitxa perquè ens oblidem del fracàs de Cospedal en el cas Bárcenas. És Cospedal, per cert, qui diu que tampoc voldria els Mossos per escorta. Una manera de dissimular els problemes que té dins el partit.
Joan Majó deia avui a la tertúlia radiofònica que no té la independència com a fita, a no ser que sigui l'única manera de créixer com a país. Jo tampoc vull ser independent si hem de continuar com ara, amb mals governants, però penso que pitjor que ara no podem estar. Hem perdut tota la confiança a les institucions i els polítics, i aquests, en boca de Camacho, encara ho acceleren. És que ho hem de cremar tot?
Espero que ERC tingui seny i, per una vegada, actuï amb responsabilitat, decidits, però sense forçar la màquina, i que ajudin al president a fer front a tots els entrebancs que ens posen i posaran els espanyols. Nosaltres farem costat a qui calgui i quan calgui, però ells es varen presentar per posar les institucions catalanes al capdavant del camí.