dijous, 10 de maig del 2012

És que al govern s'han tornat tots ximples?

Ja em disculpareu, però no sé si ens prenen per tontos o bé el govern del PP s'ha trastocat amb tanta tensió per la situació de crisi que patim. Jo no sé què diran les ONG, però penso que la ministra Ana Mato no acaba d'estar massa catòlica. 
No heu jugat mai amb un petit infant a que s'amagui? la primera reacció és tapar-se els ulls i ja es creu que ningú no el veu. O l'expressió d'amagar el cap sota l'ala. Doncs la ministra fa el mateix amb l'assistència als sense papers. Com que es deixaran d'atendre les persones que no tinguin els papers en regla, els mals deixaran d'existir i tot això que estalviarem. Ridícul, oi?
Però el tema és més seriós, i hi ha més mala llet mig oculta. Si l'Estat decideix no atendre els sense papers, passa el mort a un altre. A qui? doncs a les autonomies i, per a més 'inri' a les ONG. És com si l'Estat no permetés contractar ningú, i aconsellés que ho fessin empreses submergides. És el mateix que no permetés canviar divises als bancs, i dirigís la gent cap al mercat negre.
O sigui que, per estalviar diners en Sanitat, deixarà d'atendre els sense papers, i ho hauran de fer les ONG. Amb quins diners ho faran? potser estar pensant en Creu Roja i Caritas, que demanin almoines a la ciutadania? o els transferirà diners? però si és així, on hi haurà l'estalvi?
De veritat que no sé si ens volen prendre el pèl, o bé no en saben més. ¿No creieu que el perfil d'aquests polítics no és l'adequat per dirigir una nació, i encara menys en temps de crisi? Estem en mans d'una colla de sapastres que a més ens miren per sobre les espatlles, i no fan res més que tapar forats i posar pedaços, improvisant tothora, i tant que varen criticar el pobre Zapatero!
Els ajuntaments, els culpables de tots els mals, hauran de solucionar, a través dels seus serveis socials, tots els mals que haurà provocat la impresentable decisió de la senyora Mato. Llavors, s'acusarà els ajuntaments de tenir massa despesa, i d'actuar en allò que no tenen competència. Senyora ministra, em pot explicar com es menja tot això? Hi ha reflexionat cinc minuts? doncs, deu ser més llesta que jo, perquè no ho entenc.