dimarts, 22 de maig del 2012

La poca vergonya de polítics com...

Ja està bé! no només polítics, però també, es dediquen a esbroncar els que no pensen com ells, i no s'adonen que abans han actuat de la mateixa manera o pitjor. Avui la presidenta de la Comunitat de Madrid, que ha amagat el dèficit real i que per tant ha mentit descaradament, i que necessitava dissimular i desviar les mirades cap a un altre cantó, es queixava de les intencions dels nacionalistes bascos i catalans, d'esbroncar el príncep Felip, al moment de sentir tocar l'himne espanyol. Però sortosament hi ha qui té memòria i li ha recordat que ella mateixa no ho veia gens malament quan a Madrid esbroncaven el president Zapatero, sota les notes de l'himne espanyol.
Si tinguéssim l'oportunitat de veure fil per randa tot l'historial d'alguns polítics, ens avergonyiríem de veure de què són capaços, però sobretot d'escoltar tanta crítica infundada i tanta mentida i menysteniment. 
Aquests polítics, que no són tots, són els que fan mal a la societat, que provoquen menyspreu i desprestigi a un col·lectiu que dedica part de la seva vida per treballar per la comunitat. M'agradaria pensar que la nostra cultura, la nostra societat democràtica serà capaç de destriar el gra de la palla, i fer fora tota aquesta colla d'impresentables, amb l'esperança que l'actual presidenta de la comunitat madrilenya, recapitulés i pogués estar al davant del seu projecte polític amb el respecte i la responsabilitat que se li pressuposa.