dissabte, 21 de novembre del 2009

Veniu a Arenys!

Avui i demà n'hi ha per remenar i triar. Són dos dies plens d'activitats per a tots els gustos, sense que cap destaqui sobre les altres, a no ser per la singularitat que té la segona jornada de la granota, amb exposició i venda d'amfibis i plantes i tot tipus d'accessoris. L'èxit, l'any passat, de la primera jornada ha fet que es repetís i molt probablement es consolidi com una jornada anual a la vila.
Una altra experiència que s'ha iniciat aquest any i que té lloc aquest cap de setmana és la celebració del dia mundial de la infància, que de fet era ahir, però que té molt més ressò quan l'activitat es fa en dissabte o diumenge. A Arenys sempre hi ha hagut activitat pensada per a la mainada, però de manera formal sempre havia quedat al marge. En aquest mandat es va crear la regidoria d'Infància i Joventut, per donar més relleu a aquesta etapa de la vida dels nostres joves. Avui s'ha organitzat una tarda de jocs per celebrar aquest dia mundial.
Però això no és tot, ja que aquesta tarda-vespre podem gaudir del circuit folc, amb la interpretació de tres grups nostrats: el Pont d'Arcalís, el Petit de Cal Eril i Dekrèpits.
I encara n'hi ha més. Si us agraden els minerals o les puntes, avui i demà hi ha jornada de portes obertes al museu de la nostra vila, en les dues prestigioses seccions, i demà el matí hi ha un segon taller de minerals per a nois i noies fins a 12 anys.
La festa continua demà amb una mostra de dansa, a favor de la Marató de TV3; el Fas curt, una projecció de curtmetratges d'autors locals, i la Mostra de Cant Coral, organitzada pel cor amfitrió, la Coral l'Esperança.
No exagerava al començament quan us deia que n'hi havia per remenar i triar, i no us penseu pas que ens ho acabem en un sol cap de setmana. A Arenys ho tenim tot molt ben programat, perquè les entitats s'impliquen amb ganes, i durant tot l'any oferim suficients motius perquè ens vingueu a visitar.
Si no havíeu fet programa, encara sou a temps de venir a fer un tomb, i si ja teniu decidit què fareu, visiteu la nostra web municipal, i a la secció de l'agenda hi trobareu tots els actes organitzats a la nostra vila, tots els dies de l'any. Recordeu que a Arenys tenim molt bons restaurants.
Avui, per si encara fos poca cosa, una bona colla d'arenyencs baixarem a Barcelona per assistir al Teatre Nacional de Catalunya, a la representació del muntatge "El jardí dels cinc arbres", sobre textos de Salvador Espriu, dirigit per Joan Ollé.